loading...

utorak, 23. siječnja 2018.

Oblatne za par minuta

Sastojci

  • 250 gr margarina
  • 400 gr secera
  • 2 case kisele pavlake/kiselo vrhnje ( 360 gr )
  • 1 vanilija secer
  • 60 gr cokolade
  • 300 gr mlevene plazme
  • 1 oblatne
  • Priprema

    1. Na laganoj temperaturi otopite margarin, dodajte nalomljenu cokoladu i nju otopite, dodajte secer i vanil secer, promesajte, dodajte keks, promesajte a zatim uklonite sa vatre, dodajte kiselo vrhnje i sve lepo sjedinite. Fil ce biti mlak. Jos kratko ohlaidte uz mesanje ( posudu stavite u hladnu vodu). Filujte listove oblatne i redjajte jedno na drugo, zadnji list se nefiluje. ( filujte ravnu stranu i preklopite rupicastom ). PRitisnite rukama. Ostavite u hladnoj prostoriji ili u frizideru na nekoliko sati.

Nema komentara:

Objavi komentar