loading...

četvrtak, 30. kolovoza 2018.

Policajac je uhvatio majku u krađi – ono što je učinio nikada neće zaboraviti



Majka bi sve učinila za svoju djecu, a jedna je žena iz Connecticuta to i dokazala kada je navodno ukrala odjeću za svoju djecu da imaju što obući za početak školske godine.
Na svu sreću za 27-godišnju majku, koja nije identificirana, policajac koji je pozvan u trgovinu pokazao joj je suosjećanje.
Zaposlenici trgovine pozvali su policiju nakon što su na kameri primijetili majku kako stavlja odjeću u torbu.
Nakon što je policajac Hector Irizarry stigao u trgovinu i priveo osumnjičenu primijetio je da je u torbi većinom odjeća za djecu te da je osumnjičena bila sa svojom mladom kćeri.
Irizarry, koji je i sam otac, bio je preplavljen suosjećanjem te je napravio dobro djelo bez da je razgovarao sa osumnjičenom.
„Uzeo sam odjeću i odnio ju na blagajnu“, rekao je, „Odlučio sam platiti tu odjeću, a osumnjičenoj nisam ništa rekao.“
Nakon što joj je Irizarry uručio torbu, majka je postala emocionalna te je pitala kako da mu se oduži za dobrotu.
Irizarry joj je samo rekao da jednog dana ona nekome ukaže dobrotu.
Načelnik policije Gary Macnamara je opisao ovo djelo dobrote kao „još jedan primjer policajca koji radi svoj posao.“
„Na kraju su važne riječi: ‘I ja sam otac. Stalo mi je do tvoje djece te ću se potruditi da imaju što obući“, rekao je Macnamara.
Irizarry je rekao da se nada da navedeni događaj „prikazuje policiju u pozitivnom svjetlu“.
„Bilo je to nešto što sam morao učiniti, a došlo je iz srca“, rekao je.


3 komentara:

  1. Pozdrav svima ako vam je potrebna snažna ljubavna čarolija da popravite svoju prekinutu vezu ..... Razvela sam se od supruga kad sam bila trudna u šestom mjesecu s drugim djetetom. Neprestano smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nije bilo ljubavi ni povjerenja pa se razveo od mene. I svi ovi vrtoglavice, pokušavam na sve različite načine da ga vratim, probala sam i neke druge bacače čarolija, ali nitko od njih nije mogao vratiti mog supruga k meni. Tek mi je dr. ODION zajamčio hitno čaroliju od 48 sati i uvjerava me da će moj muž opet biti sa mnom. Pišem vam kako bih vam zahvalio i duboko zahvalio što ste održali svoja obećanja i spasili moj brak te što ste iskoristili vaše nadarene i velike moći kako biste mu vratili svog muža kući. Bila sam oduševljena saznanjem da ste specijalizirani za ponovno okupljanje ljubavnika. Hvala vam gospodine, što ste mi pomogli u najgorim vremenima mog života, što ste bili tako sjajan bacač uroka i što ste mi dali ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u braku. Suprug se vratio i obećao da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako ste trenutno njihov i trebate snažnu i hitnu ljubavnu čaroliju da biste vratili bivšeg, ljubazno se obratite dr. ODION-u, on je jedini odgovor za vraćanje vaše narušene veze ili braka. e-mail (drodion60@yandex.com) ili What-App njegov telefonski broj za pozivanje na +2349060503921.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav svima ako vam je potrebna snažna ljubavna čarolija da popravite svoju prekinutu vezu ..... Razvela sam se od supruga kad sam bila trudna u šestom mjesecu s drugim djetetom. Neprestano smo se svađali i svađali od dana začeća našeg prvog djeteta, od njega više nije bilo ljubavi ni povjerenja pa se razveo od mene. I svi ovi vrtoglavice, pokušavam na sve različite načine da ga vratim, probala sam i neke druge bacače čarolija, ali nitko od njih nije mogao vratiti mog supruga k meni. Tek mi je dr. ODION zajamčio hitno čaroliju od 48 sati i uvjerava me da će moj muž opet biti sa mnom. Pišem vam kako bih vam zahvalio i duboko zahvalio što ste održali svoja obećanja i spasili moj brak te što ste iskoristili vaše nadarene i velike moći kako biste mu vratili svog muža kući. Bila sam oduševljena saznanjem da ste specijalizirani za ponovno okupljanje ljubavnika. Hvala vam gospodine, što ste mi pomogli u najgorim vremenima mog života, što ste bili tako sjajan bacač uroka i što ste mi dali ljubavnu čaroliju koja mi je donijela toliko radosti u braku. Suprug se vratio i obećao da me više nikada neće napustiti. Ako sumnjate u njegovu sposobnost, vjerujte mi. Trebali biste riskirati. Isplati se na načine koje nikada niste mogli ni zamisliti. Ako ste trenutno njihov i trebate snažnu i hitnu ljubavnu čaroliju da biste vratili bivšeg, ljubazno se obratite dr. ODION-u, on je jedini odgovor za vraćanje vaše narušene veze ili braka. e-mail (drodion60@yandex.com) ili What-App njegov telefonski broj za pozivanje na +2349060503921.

    OdgovoriIzbriši
  3. U prošlosti sam imala mučne odnose sa suprugom što je dovelo do razvoda od prvog muža. Nakon što smo se ja i moj bivši suprug razveli, imala sam još jednu priliku da se ponovno udam i samo 5 godina mog drugog braka uslijedio je još jedan razvod koji me gotovo emocionalno ubio. Ostala sam još dvije godine neudana i samohrana majka. Iskreno, nisam bila baš sretna jer svaka žena treba muškarca u svom životu, jednom sam vidjela fotografiju svojih prvih muževa i shvatila koliko ga volim i nedostaje mi. Pokušao sam doći do njega, ali rečeno mi je da je nastavio sa svojim životom i da možda nikada više nećemo biti zajedno. Gorko sam plakala te noći misleći da sam izgubila muškarca za kojeg sam imala toliko ljubavi. Zamolio sam za savjet što da radim, a moj prijatelj mi je dao kontakt s DR ODION-om, konzultirao sam ga i u najboljem izdanju svojim moćnim čarolijama pomogao mi je s čarolijom ponovnog braka i vratio mi bivšeg supruga , u samo 4 dana imala sam čarobnjaka s molitvama za duhovno okupljanje s DR ODION-om, sve se u mom životu dobro preokrenulo, sada opet sretno živim sa svojim prvim suprugom i rješavam probleme oko razvoda. uz pomoć DR ODION-a, čovjek je mudar i pažljiv. Hvala i cijenim svu pomoć koju ste pružili da se moj bivši suprug vrati u moj život. Danas ovdje svjedočim da je DR ODION moćan i da jednom može riješiti sve probleme u prekinutom odnosu s ljubavlju. kontaktirajte ga za bilo kakvo rješenje bilo koje vrste odnosa. Pošaljite e-poštu .... (drodion60@yandex.com) Također ga možete nazvati ili dodati na WhatsApp +2349060503921

    OdgovoriIzbriši