loading...

petak, 7. rujna 2018.

Šta se desi kad atraktivna srpska policajka ode na more? (FOTO)



Policijska službenica Lidija Takač je veoma popularna na društenim mrežama, a na Instagramu ima oko 22.000 pratilaca. Svakodnevno svoje pratioce obraduje novom izazovnom fotografijom sa mora, a ne zna se da li je muškarci više vole u kupaćem kostimu ili u uniformi.Policijska službenica Lidija Takač je veoma popularna na društenim mrežama, a na Instagramu ima oko 22.000 pratilaca. Svakodnevno svoje pratioce obraduje novom izazovnom fotografijom sa mora, a ne zna se da li je muškarci više vole u kupaćem kostimu ili u uniformi. Instagram profil najlepše policajke u Srbiji. 


Za devojku savršenih oblina, prelepih usana, muškarci, a bogami i žene imaju samo reči hvale.



Za devojku savršenih oblina, prelepih usana, muškarci, a bogami i žene imaju samo reči hvale.

Nakon ovih fotografija, će i oni koji nisu fantazirali o devojkama u uniformi, sigurno početi jer Lidija je nesvakidašnja policajka.
Da podsetimo kako ova lepotica izgleda kad je obučena kao policajka. Njena seksepilnost nije ništa manja u uniformi.
Lidija je možda još uvek neotkriveni dragulj za one koji vole žene u uniformama, i ima nešto više od 22.000 pratilaca, ali verujemo da će broj njenih obožavalaca sve više rasti.

Kako god, izgleda da je muškarcima podstaknuta mašta, kada je ova dama u pitanju, pa ispod svake objave osvane komentar koji je u skladu sa njenom profesijom:
„Uhapsi me“,
„Nemoj da nazebeš koleginice“,
„Ma kad je ovakva nek piše kazne, nek hapsi, nek bije…“

Nema komentara:

Objavi komentar